ATAG en Idris
willen jou inspireren

In vervoering met Idris

Idris is een bevlogen en levensgenietende selfmade man. Hij omringt zich graag met goede kwaliteit en verfijnd design. Dan voelt hij zich op zijn gemak. Het geeft hem overzicht, comfort en controle.

Zo is het ook in zijn keuken. Idris beheerst veel verschillende kooktechnieken en dat vraagt het nodige van zijn kookapparatuur. Koken is zijn passie. Hij haalt steeds weer het gastronomische uiterste uit zichzelf én uit de apparatuur. Een semi-pro, noemen we iemand als Idris ook wel bij ATAG.

ATAG - Idris
ATAG - Idris
ATAG - Idris
ATAG - Idris

De keuken van Idris

Idris kookt op apparatuur uit de MAGNA-lijn. Deze designlijn blinkt uit door compromisloos materiaalgebruik, hoogwaardige detaillering en een grandioos lijnenspel. Functionaliteit en design komen prachtig samen.

Bekijk de keuken van Idris

“Ik hou van de harmonie in de keuken. Het samenspel tussen mooie ingrediënten, de beste apparatuur en mijn eigen inspanningen. Het gevoel dat tijdens het koken alles klinkt als een klok. En als ik dat gevoel mag delen met mijn vrienden, dan ben ik helemaal een gelukkig mens. Stiekem probeer ik hun verwachtingen toch keer op keer te overtreffen.”

Ontdek de andere type koks

Saar

Ontdek meer

Saar heeft een druk leven. Doordeweeks moet er makkelijk en snel worden gekookt voor haar gezin. Het weekend is voor haar het uitgelezen moment om eens goed uit te pakken. Zo laat ze haar gezin, vrienden en familie graag meegenieten van haar kookkunsten. Saar is een echte social cook.

Lukas

Ontdek meer

Lukas heeft een levendige culinaire fantasie. Dat helpt hem om gerechten te bereiden die snel tot stand komen én gezond zijn. Bij ATAG noemen we Lukas een echte pleasure seeker.

Bekijk de keuken van Idris Brochure aanvragen