ATAG en Saar
willen iets met jou delen

Schuif aan bij Saar

Deze moeder heeft een druk leven. Dat neemt niet weg dat haar gezin altijd op 1 staat. Tuurlijk moet er soms makkelijk en snel worden gekookt. Maar Saar begrijpt als geen ander dat dat natuurlijk niet ten koste hoeft te gaan van de gezondheid.

Het weekend is voor haar het uitgelezen moment om eens goed uit te pakken. Ze experimenteert dan met verschillende gerechten die ze overal en nergens oppikt. Zo laat ze haar gezin, vrienden en familie graag meegenieten van haar kookkunsten. Bij ATAG zeggen we daarom: Saar is een echte social cook.

ATAG - Lukas ATAG - Lukas
ATAG - Lukas
ATAG - Lukas

De keuken van Saar

Saar kookt op apparatuur uit onze Matrix RVS-lijn. Alle apparaten die ze nodig heeft zitten in haar keuken. Deze zijn functioneel, makkelijk te bedienen en haar inductiekookplaat biedt voldoende ruimte voor verschillende pannen tegelijk.

Bekijk de keuken van Saar

“Noem mij ouderwets, maar ik vind onze keuken de ultieme familieplek. Het lijkt wel de enige plek in huis waar iedereen écht samen is en aandacht heeft voor elkaar. Je snapt dat ik dan maar wat graag mijn best doe om hier de lekkerste gerechten op tafel te toveren. Zo blijft die keuken voor iedereen een fijne plek.”

Ontdek de andere type koks

Saar

Ontdek meer

Idris beheerst veel verschillende kooktechnieken en dat vraagt het nodige van zijn kookapparatuur. Koken is zijn passie. Hij haalt steeds weer het gastronomische uiterste uit zichzelf én uit de apparatuur. Een semi-pro, noemen we iemand als Idris ook wel bij ATAG.

Lukas

Ontdek meer

Lukas heeft een levendige culinaire fantasie. Dat helpt hem om gerechten te bereiden die snel tot stand komen én gezond zijn. Bij ATAG noemen we Lukas een echte pleasure seeker.

Bekijk de keuken van Saar Brochure aanvragen