Lekker bezig Lukas

Het drukke sociale leven van Lukas neemt nogal een hap uit de tijd die hij in de keuken kan doorbrengen. Gelukkig heeft hij een levendige culinaire fantasie. Dat helpt hem om gerechten te bereiden die snel tot stand komen én gezond zijn.

Lukas laat zich in de keuken niet zo begrenzen. Laat hem maar experimenteren. Hij houdt zijn ogen open op foodmarkten en combineert Pinterest-inspiratie met exotische ingrediënten die hij in reisprogramma’s voorbij ziet komen. Et voilà: Lukas laat likkebaarden.

ATAG - Lukas
ATAG - Lukas
ATAG - Lukas
ATAG - Lukas

De keuken van Lukas

Lukas kookt op apparatuur uit de Matrix Black Steel-lijn. Black Steel is een levendig materiaal dat in de keuken perfect tot haar recht komt door haar mooie eigenschappen. Rustig en donker op afstand. Spannend en rijk aan details van dichtbij. Een nuance bepaald door lichtinval.

Bekijk de keuken van Lukas

“Ik probeer van koken toch altijd iets leuks te maken. Juist als je druk bent is het lekker om je even te kunnen focussen op een lekker en gezond gerecht. Dankzij goede voeding kan ik ten slotte al die dingen doen die ik zo graag doe. En als ik eenmaal op dreef ben in de keuken... dan maak ik er zelfs een sport van om van een gebakken eitje iets bijzonders te maken. Heerlijk toch!”

Ontdek de andere type koks

Saar

Ontdek meer

Saar heeft een druk leven. Doordeweeks moet er makkelijk en snel worden gekookt voor haar gezin. Het weekend is voor haar het uitgelezen moment om eens goed uit te pakken. Zo laat ze haar gezin, vrienden en familie graag meegenieten van haar kookkunsten. Saar is een echte social cook.

Lukas

Ontdek meer

Idris beheerst veel verschillende kooktechnieken en dat vraagt het nodige van zijn kookapparatuur. Koken is zijn passie. Hij haalt steeds weer het gastronomische uiterste uit zichzelf én uit de apparatuur. Een semi-pro, noemen we iemand als Idris ook wel bij ATAG.

Bekijk de keuken van Lukas Brochure aanvragen